• O kompaniji

  Strong Future International

  SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. Trenutno na Tripleclicks prodavnici ima preko 90000 proizvoda sa tendencijom porasta. Članstvo svakodnevno raste i tempo rasta od 22 sekunde između učlanjenja govori o popularnosti ove kompanije. SFI koncept zarade doveo je do toga da sada, na dvadesetu godisnjicu rada, Gery Carson lider kompanije, govori o statističkim podacima koji idu u prilog svakodnevnog povećanja članstva.

  Posao u SFI zamišljen (i u praksi ostvaren) kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.

  SFI prodaje stvarne proizvode od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Radi se o prilivu novca od prodaje. SFI nikada nije naplaćivala članarine, niti na bilo koji način uslovljava članstvo uplatom novca. Izvor zarade i profita kompanije je konkretna prodaja.

  POSAO BUDUĆNOSTI

  SFI (Strong Future International) Marketing Group posluje u više od 190 zemalja širom sveta i nudi više od 90.000 proizvoda i usluga. Kompanija raste iz dana u dan, ima sve više zaposlenih i dokaz je da se u ovoj oblasti može ostvariti značajan uspeh.

  Niste obavezni da ulažete novac ili kupujete naše proizvode da bi radili i napredovali, ali morate uložiti vreme kako bi naučili da radite ovaj posao.Rad organizujete samostalno, u skladu sa svojim svakodnevnim obavezama, međutim prilikom registracije biće Vam dodeljen sponzor koji će Vam pomoći u radu.

  Zarada je neograničena, dobijate besplatan kurs internet marketinga kao i pomoć 24 sata dnevno.

  Vaš posao je da reklamirate SFI i TripleClicks (online prodavnicu)

  Svaki put kada Vaš kupac nešto kupi Vi dobijate 45% zarade.

  Dobijate besplatne alate i metode za promovisanje na tri nivoa: za početnike, srednji i napredni nivo.

   

  Mogućnosti su zaista velike i raznovrsne od mogućnosti ECA programa (dovedi prodavca ili postani prodavac), deals, picebrenders penny aukcije, profit share program, mogućnost napredovanja na više rangove u SFI hijerarhiji gde dobijate i veće beneficije, imate mogućnost građenja sopstvenog tima, kao i mnoge druge mogućnosti.

   

  Preko SFI možete da dobijete svoju Payoneer MasterCard karticu.

  Pridruzite se timu uspešnih i kreirajte svoj posao.

 • O poslu

  Ne prihvatajte ničiju definiciju Vašeg života, definišite ga sami....

  Registracijom je saradnicima obezbeđen profesionalni web sajt koji će im pružiti besplatnu obuku, podršku 24 sata dnevno i sve alate za rad i,reklamiranje proizvoda kao i SFI kompanije na internetu. SFI obezbeđuje potpunu podršku kod korisničkih usluga, obrade plaćanja i isporuke proizvoda za svakog saradnika SFI. Za svaku ostvarenu prodaju, SFI plaća proviziju saradniku. Zarada se redovno isplaćuje svakog 10.u mesecu.

  Načini zarade:

  • Team building - građenje sopstvenog tima
  • Promocija proizvoda sa Tripleclicks-a
  • Promocija aukcija sa Tripleclicks-a
  • Uključivanje novih kupaca PRM
  • Uključivanje novih prodavaca ECA
  • Otvaranje sopstvene ECA prodavnice
  • Garažna prodaja polovnih stvari

   

   

   

  Pogledajte video sa početnim koracima za rad u SFI kompaniji.

 • Tripleclicks

 • kontaktirajte nas

  ljiljanakricak64@gmail.com

  8251 Northwoods Drive, Suite 200, Lincoln, NE 68505
  Mon-Sun from 8:00 to 22:00
 • Vaša mišljenja, utisci i predlozi....

  There are no published blog posts yet.
  All Posts
  ×